Nagyon erősen vérzek, ez normális?
Figyelt kérdés
Egy normál tampon 2-3 óra alatt átázik. 2. nap. Nem szokott ilyen erős lenni. Ez baj? Bocs, ha hülye kérdés, de még csak 2,5 éve menstruálok...2008. okt. 25. 10:51
1/3 anonim válasza:
Nekem is kb ennyi idő alatt szokott átvérezni egy tampont (sokszor a legnagyobb tampon is) a 2.-3.napon... Szóval ne aggódj, van ilyen :) Normál tamponnál meg pláne nem gáz!
2/3 anonim válasza:
Semmi gond, nem lehet mindíg egyforma. Nekem is szoktak lenni erős hónapjaim és gyengébbek is. Ha nagyon sok és nem múlik, vagy darabos akkor érdemes egy dokinak megmutatnod magad.
3/3 anonim válasza:
Nyugi semmi baj..nekem is volt már ilyen én elmentem vele dokihoz és azt mondta ez természetes dolog de ha nagyon "zavar" akkor szedjek c-vitamin tablettát attól csökkeni fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!