Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csökkenhet a fogamzásgátló...

Csökkenhet a fogamzásgátló hatása?

Figyelt kérdés

Stresszes életmódom van és szerettem volna "kezelni" itthon kevésbé drasztikus lehetőségekkel. Lényeg, hogy több éve szedek orális fogamzásgátlót. Emelett valerianat kezdtem el szedni aminek tartalma macskagyökér, citromfű, komló leginkább. Ezen kívül találtam egy szuper nyugtató teakeveréket hasonló összetevőkkel. Pontosan a Herbária nyugtató teakeveréke ez.

Ez így működhet együtt, nem ütik egymást? Utánanéztem neten és nem találtam olyan mely szerint befolyásolja.

Másik kérdésem, hogy sajnos voltam olyan buta hogy megvettem egy úgynevezett hangulatjavító teakeveréket.. Megittam egy bögrével majd ijedve vettem észre, hogy orbáncfüvet tartalmaz, ami ugye csökkenti a fogamzásgátló hatását. Egy bögre már nagyban befolyásolhat? Nyilvan többet egy kortyot nem iszom belőle de nem igazán tudom, hogy ilyenkor mi a teendő?

Ötletek, vélemények, tapasztalatok? Köszönöm előre!

2017. dec. 19. 10:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Az orbáncfű miatt szedjed ugy a fogamzásgátlót, ahogy kell, de egy hétig használjatok gumit. A többi gyógynövény szerintem nem befolyásolja. Ha a tájékoztatóban nincs benne, akkor nincs gond.

21N

2017. dec. 19. 10:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Védekezzetek gumival, és legközelebb már jobban figyelj ilyenekre.
2017. dec. 19. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!