25 év felett szűzként el kell járni rákszűrésre?
Figyelt kérdés
A kacsa megsértheti a szűzhártyát?2017. dec. 17. 12:48
1/7 anonim válasza:
Én ha szűz lennék, már 20 éves kortól is járnék évente rákszűrésre. Ha a doki óvatosan csinálja, elvileg nem sérül meg a szűzhátya. De ha mégis, az se nagy tragédia.
21N
2/7 anonim válasza:
A rákra való hajlam mindenkiben ott van. Bennem is.
Csak van amikor ugrik egy-két generációt.
3/7 anonim válasza:
Van úgynevezett "szűz-kacsa", ami kisebb mint az eredeti. Egyébként pedig ha számodra ennek jelentősége van, akkor fontos, hogy megválaszd, hogy milyen orvoshoz mész. A legtöbb felnőtt rendelésen nincsenek felkészülve a szűz páciensekre.
4/7 anonim válasza:
Igen, mindenképp. Múlt hónapban voltam először, 19 vagyok. Már nem vagyok szűz, de te mondd a dokinak, hogy az vagy.
5/7 anonim válasza:
A neten azt olvasni, hogy igen, kell. Én elmentem 22 évesen szüzen rákszűrésre, megcsinálta a doki, de azt mondta, hogy amíg szűz vagyok addig teljesen felesleges. Na akkor most mi van?
6/7 anonim válasza:
Nagyobb rá az esély, ha már nem vagy szűz. De akkor is van esély rá, ha még szűz vagy.
7/7 anonim válasza:
miért kellene?
de van rá lehetőség, mint ahogy a vastagbél ellenőrzésre is pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!