Most akkor milyen gyakran kell járni rákszűrésre?
1 éve volt rákszűrésem, az volt az első, mert elég későn vesztettem el a szüzességem. Igazából nem is emiatt mentem dokihoz akkor, így a rákszùrést csak megcsinálta, a beszélgetés másra irányult.
24 éves vagyok, gumival védekezünk.
Valahol azt írják, évente kell menni, máshol meg azt, hogy ebben a korban elég 3 évente. Mi az igazság?
Szia!
A rákszűrési eredményed alján ott van, hogy mikor kell menned. Ha nincs semmi bajod, akkor általában 1 évre hívnak vissza. Ha valami kitenyészett, vagy gond van, akkor fél év. Meg kell nézni a papíron.
Kérdező!
Nem kaptad meg az eredményedet? Nálam úgy szokott lenni, hogy leveszi az orvosom a citót, majd kb. 3 hét múlva felhívom az eredmény miatt. Akkor elmondja milyen lett, és mit gondol erről az eredményről. Majd kipostázza nekem, az esetleges recepttel együtt / elmegyek érte és megkapom az eredményt és esetlegesen a receptet is. Évekre visszamenőleg itt sorakoznak a citóim. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!