Megváltozott a ciklusom. Mikortól számoljam?
Sziasztok!
25 éves vagyok, és az elmúlt kb fél évben stílust váltott a ciklusom: 3 nap folyamatos görcsölés és barnás pecsételés csúszik át lassan további 3 nap "igazi" vérzésbe. Mivel eddig az volt jellemző, hogy hirtelen, erős görcsökkel, bő vérzéssel kezdődik, most elbizonytalanodtam, mit is számoljak első napnak.
Köszönönöm a válaszokat!
miért kell számolni, gyereket akarsz?
amúgy menj el dokihoz, hogy megváltozott a menstruációd.
Én a barnázást tekintem a ciklus első napjának. Minden negyedik hétfőn. :D
21N
hiába pontoztok le, még mindig nem értem, miért fontos az, hogy most három nappal előbbtől számolja a ciklusát, vagy később. kit érdekel ez?
ha nem akar gyereket, akkor kinek/minek számít, hogy hétfőt vagy csütörtököt ír be a naptárba?
inkább az számít, hogy fél éve óriási változás állt be a menstruációjában, aminek nyilván oka van.
Szóval inkább azt kéne kivizsgáltatni mint itt a számokon pörögni.
"Akkor barnázunk, amikor egy kis mennyiségű vér távozik a hüvelyen keresztül. Nagyon sokszor fehérneműig sem hatol, hanem inkább a toalettpapíron leszünk rá figyelmesek, vizelés vagy belmozgás után.
Ez a vér lehet rózsaszínes váladék, rozsdás barna vagy világos, élénkpiros.
Történhet egyszer, de tarthat órákon vagy napokon át is!
A barnázás NEM jelenti a menstruáció megjöttét!!!! A menstruáció megjöttét mindig a valódi menstruációs vérzés megjelenése határozza meg!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!