Hogyan szamoljam ki helyesen a peteérésem idopontjat?
Sokat olvastam mar rola de mindenhol maskepp irjak le, szeretnem megtudni melyik a helyes szamolasi modja.
Tehat eloszor is nekem rendszeres a menstruaciom , de mivel nem szedek fogamzasgatlot igy nincs ami szabalyozza napra pontosan. Altalaban 24, de van h 21, 23, 26 napos a ciklusom. Ilyenkor honnam tudom meg h mikor van peteeresem? Minden honapba van par nap elteres?! Mert tegyuk fel, legutobb 24 napos volt (jul.30-aug.03), ugy tudom h ahany napos a ciklus abbol 14et kell kivonni es megkapjuk a pontos peteeres datumot. Nalam akkor ez azt jelenti h ebbe a honapba aug.8 korul volt peteeres? Es amugy a menzesz elso napjanak iyenkor a barnas folyas ia szamit? Mert nalam neha az egy egesz napot igenybe vesz,fontos h azt is szamoljam-e. Johetnek a tapasztalatok, segitsegek. :) egyebkent nem szokott fajni semmim, tehat ehhez se tudom kotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!