Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nincs peteérésem?

Miért nincs peteérésem?

Figyelt kérdés
Nem érzékeny a mellem,nem pattanasosodok meg egyebek, mostanában viszont kicsit ingerült és érzékenyebb vagyok,mint máskor. 5-én kellett volna megjonnie. Az előző pár hónapba megjegyeztem mikor volt menstruációm és észrevettem, hogy először 29-én, utána 3-an és múlt hónapban pedig 5-én jött meg..Ez mitől lehet?
2017. márc. 11. 07:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez nem jelenti feltétlenül azt,hogy nincs peteérésed. A legtöbb nő fogamzásgátló tabletta nélkül nem menstruál napra pontosan. 21 és 35 nap között bármikor megjöhet úgy,hogy nem utal semmi problémára. Az ember nem gép és a hormonok működését nagyon sok minden befolyásolja, pl. stressz,idegeskedés, időjárási frontok. De ha biztosan akarod tudni,hogy minden rendben van-e,akkor menj el nőgyógyászhoz, mondd el a panaszodat és ő UH-val meg tudja állapítani,hogy van-e peteérésed.
2017. márc. 11. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!