Hogyan/mivel kell az intim részemet le myirni? 12/l
Én borotválni szoktam. Általában 2 hetente, vagy akkor, amikor már zavar. De nem kell, csak ha te szeretnéd. Én leszedem a szőrt, mert zavar. Borotválás után be szoktam kenni testápolóval vagy aftershave-vel, így nem pattogzik ki annyira a bőr.
21N
Én is 12 évesen kezdtem és hát ugye tudtam, hogy kell borotva habot is használni hozzá, de nem találtam, úgyhogy anélkül csináltam, de másnap nagyon viszketett és ki is pattogott ott lent, én hülye meg azthittem, hogy elkaptam valami fertőzést, de aztán megkérdeztem a bátyámtól és a barátnőjétől -Anyu nem volt otthon-, hogy ez mitől lehet és ők elmondták, hogy legközelebb hogyan csináljam.
Amúgy igen, habosítsd fel jól a habot és fontos, hogy a szőrszálakat a növés irányában borotváld le, de lehet, hogy így is ki fog pattogni, úgyhogy van egy hosszabb módszer is -Nekem az vált be-, viszont azzal is van esély arra, hogy kipattog...
Ollóval vágd lejjebb a szőrszálakat, tegyél rá egy meleg vizes törülközőt -Hagyd rajta kb. 10 percig-, tegyél rá borotva habot -Ugyanúgy habosítsd fel-, borotváld le -Szintén fontos, hogy a szőrszálakat a növés irányában borotváld le-, mosd meg ott és utána kend be babaolajjal/aftershave-el.
Remélem, hogy befog válni valamelyik. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!