Mit tegyek hogy a folyásom megszűnjön?
Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar,és szaga is van.De nem merek orvoshoz menni.Milyen gyógyszert,krémet vagy valami mást használjak,hogy megszűnjön a folyásom? Kérlek segítsetek! köszi2008. okt. 24. 15:10
1/3 anonim válasza:
Sajnos itt nem tudunk más hasznos tanácsot adni mint, hogy menj orvoshoz. Ugyanis lehet, hogy gomba, baci vagy más fertőzés. Így a messzeségből csak találgatni tudnánk. Nem kellemes élmény nőgyógyászhoz menni, de hidd el túlélhető. Én is sokáig húztam, és amikor végre rászántam magam, rájöttem, hogy felesleges volt a sok para. Úgyhogy bátorság, és keress fel egy orvost!
2/3 anonim válasza:
Igaza van az elöttem szólónak!!!
Irány egy nőgyógyász!!
Nem szabad halogatni,mert a fertőzés elterjedhet a petefészkeidre,méhedre és meddőséget is okozhat.
És minél tovább halogatod,annál nehezebb lesz meggyógyítani.
3/3 anonim válasza:
Először próbáld ki a Canesten Combit 1800Ft körül van (krém+tabletta), ha gombára gyanakszol (viszetés, túrós szerű folyás, büdi...)
Ha ez sem használ, akkor csak a doki jöhet szóba.
Én hajlamos vagyok a hüvelygombára és a dokim irrigálást írt fel, már 2.hónapja használom és azóta nem jött elő (lekopogjam). Figyeld meg hogy mikor van erősebb folyásod (pl.: peteéréskor 14-16napon) és próbáld ki a hüvelyöblítést!
Remélem tudtam segíteni. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!