Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel gyorsíthatnám meg a...

Mivel gyorsíthatnám meg a menstruációmat?

Figyelt kérdés
Van erre valami módszer? Általában 6-7 napos, de jó lenne ha most 4-5 nap alatt elmúlna. Lehet buta kérdés, de nem találtam semmi infót erről.
2010. jún. 1. 22:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én elfogadom a válaszokat, és köszönöm is, hogy írtok. De a 2. válaszoló visszakérdezett, szerintem ez nem minősült válasznak, és ha neki nincs hasznos válasza, akkor inkább ne is írjon semmit. Szerintem... :D Én sem szoktam olyankor. De az ő dolga, ahogy érzi. Nőgyógyászhoz már nem tudok elmenni. Magán dokihoz járok, de kedden és pénteken rendel. Pénteken pedig én már nagyon messze leszek tőle. De majd legközelebb... Lassan úgyis esedékes. Köszi a válaszokat :D
2010. jún. 1. 23:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Aviva torna. Nézz utána itt vagy a neten. Nem rövidíti, hanem beállítja. Az oktató szerint a 8 napos vérzés "fölösleges", hiszen "csak" a nyálkahártyának kell távoznia, az nem sok idő, az pár nap alatt le kell hogy fusson. A torna megmozgatja a belső női nemi szerveket, ezáltal jobb lesz a működése, nem húzódik el a menzesz, nem "terhelődik" a szervezet az elhúzódó vérveszteséggel.
2010. jún. 2. 09:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2010. jún. 2. 16:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Intenzív sport segíthet pl futás v biciglizés
2010. jún. 2. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!