Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges hogy a menstruáció...

Diauss kérdése:

Lehetséges hogy a menstruáció egy hónapban csak úgy kimaradjon?

Figyelt kérdés
November 22.ére vártam a mensesem de nem jött meg. 12 napja késik.az lehet hogy nem is jön meg majd csak e hó 22én?

2017. dec. 4. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Kimaradhat egy hónap, mert nem gép vagy. Hány naposak a ciklusaid? Valószínűleg rosszul számolsz. Ugyanis attól, hogy november 22-én jött meg, a következő nem feltétlenül szintén 22-én fog.
2017. dec. 4. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Bármikor előfordulhat, normális. Akkor meg főleg, ha csak pár éve (2-3) menstruálsz. De tényleg jól számolod? A menstruáció első napja a ciklus első napja, onnantól 28-30 nap (kinek hogy).
2017. dec. 4. 15:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Utoljára október végén volt meg. Ezért vártam kb 22 re de semmi.a novemberi hónapban egyáltalán nem volt.és azt nem tudom hogy késik vagy teljesen kimarad egy menses
2017. dec. 4. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Hány naposak voltak az előző 6 alkalommal a ciklusaid? Le tudnád írni?
2017. dec. 4. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!