Mit lehet tenni a menstruacio előtti hasmenés ellen?
Semmit.Nekem akkor szokott lenni,ha már megjött.
"A menzesz alatt a prosztaglandinok nagyobb mennyiségben termelődnek a méhben, hatásukat kifejtve összehúzódásra késztetik a méh simaizomzatát, és nagy valószínűséggel a széklet továbbításáért felelős simaizmokat is a belekben. A prosztaglandinok által előidézett görcsök leginkább a menstruáció első három napjában gyakoriak."
"Előfordulhat az is, hogy a menstruációt megelőző héten lép fel hasmenés egyéb tünetekkel együtt - például az emlők érzékenysége vagy a változékony hangulat -, ez a tünetcsoport ismertebb nevén a premenstruációs szindróma, vagyis PMS."
Ha nem kell menned sehova, semmit.Legalább megszabadulsz a felesleges hormonoktól és egyéb nem kívánatos dolgoktól, amik csak terhelnék a szervezeted.Görcsoldót vegyél be, ha fáj is közben a hasad.Ha viszont menni kell, akkor sajnos muszáj valamit csinálni, ilyenkor nekem pl jó a no spa+széntabletta kombó, vagy a smecta.
A legrosszabb az egészben az, hogy néha teljesen váratlanul, hirtelen jön , mikor már azt hinném, nem lesz baj, semmi előjel, se hasfájás, semmi, aztán egyszer csak rohanni kell...A baj, hogy megelőzni nehéz.
Szia. Én ilyesmit nem tapasztaltam még, de van egy termék amit a görcsök miatt használok. Valószínűleg ezt a tünetet is kiiktatja.
Itt találod: [link]
Ha érdekesnek találod írj privátban és tudok neked rendelni vagy megmutatom hogy rendelheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!