Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti is ennyire kivagytok mikor...

Ti is ennyire kivagytok mikor megjön a menstruációtok?

Figyelt kérdés

2 napja teljesen levert vagyok, rossz kedvű, minden miatt sírhatnékom van és rettentő érzékeny vagyok.

Ti is ilyenek vagytok? Ez ellen valamit lehetne tenni, mert kikészülök.

2017. nov. 29. 12:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, szerencsére az ilyen tünetek engem elkerülnek, bőven elég nekem a hasfájás.
2017. nov. 29. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Amióta nem szedhetek gyógyszert (hemangióma van a májamban), azóta azon felül, hogy k. sok van, 2 napig iszonyúan fáj a hasam és a fejem, szólni sem lehet hozzám.

Nem tudom, mit lehetne tenni ellene... Kitartás! :)

2017. nov. 29. 12:37
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Én egyáltalán nem, gyakran csak a vécén veszem észre.. semmi megelőző tünet. Nőgyógyásszal beszéld meg, de gondolom a korodtól is függ, nagyon fiatalon még nagyobb a hormonmizéria. És tudom, hogy a csapból is ez folyik és unalmas már, de a rendszeres edzés tényleg sok mindent megkönnyít.
2017. nov. 29. 12:38
 4/9 anonim ***** válasza:
igen, már harminc éve, és néha két hétig is eltart... :(((
2017. nov. 29. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem az utána lévő pár napban van ez. Ha valaki megkérdezi mennyi az idő elsírom magam kb. Sajnos ez ilyen. Próbálj kellemes időtöltést keresni hátha segít. Meg ha nrm fáj nagyon a hasad akkor a mozgás jót tesz.
2017. nov. 29. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem ez előtte szokott lenni. Mikor már megjött,akkor újra kiegyensúlyozott vagyok. Szerintem nem sok mindent lehet tenni, csak viselni
2017. nov. 29. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen. Komolyan néha már azon borulok ki, hogy kiborulok. :D Már én is kérdeztem itt erről, akkor épp olyat produkáltam, hogy megrendeltem egy pizzát, éhes voltam és iszonyúan kívántam, megettem a felét, majd kidobtam, hogy nem ehetek többet mert kövér leszek.. Aztán egy bőgő görcs között, majdnem kikukáztam (szerencsére nem), hogy hogy szórhatom így a pénzt.. :D
2017. nov. 29. 21:38
 8/9 A kérdező kommentje:

Engem konkretan kikeszit! 😤😤😤

Enni nem tudok normalisan, egesznap depresszios vagyok, 10percenkent kap el a sirogorgy akar attol is, hogy lekesem a villamost😂😂😂

Utalom!!:D

2017. nov. 29. 22:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a megnövekedett étvágy is jelezni szokta, hogy hamarosan megjön
2017. dec. 1. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!