Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti a menstruációtok 1. napján...

Ti a menstruációtok 1. napján fel mernétek venni fehér nadrágot?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor van valami trükkötök, ami által tutibiztos, hogy nem áztok át?
2017. aug. 12. 12:26
 1/8 anonim válasza:
En felszoktam venni, tampont hasznalj az nem azik at
2017. aug. 12. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért akarsz mindenképp ezen az egy héten ilyennel kockáztatni? Amugy meg tampon+ betét, (de legjobb esetbe is átlátszik.)
2017. aug. 12. 12:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam átázni, akkor miért látszódna meg? Szoktam egyébként ilyenkor is viláhos gatyákat hordani, de első 3 nap még nem próbáltam
2017. aug. 12. 12:31
 4/8 anonim ***** válasza:
persze,hogy felmernék. Bár ruhát szoktam hordani nyáron, ciklustól függetlenül,akár menzesz első napján is. Tampont használok,semmi különleges tippem,trükköm nincs.
2017. aug. 12. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha olyan helyre megyek, ahol tudom hogy biztos tudok majd tampont cserélni, akkor igen. Olyan helyre, ahol nincs a közelben normális, tiszta mosdó nem szivesen veszek föl fehéret. (Bár én sem szoktam átázni.) Ha tudom, hogy sokat fogok mozogni vagy ilyenek, és elcsúszhat a betét stb, akkor megint csak nem vennék föl fehéret.
2017. aug. 12. 12:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Ó, szóval csak tamponnal merjem? :/ Betéttel semmiképpen se? Eddig azt használtam, tampont nem szeretnék.
2017. aug. 12. 12:40
 7/8 anonim válasza:
Hat figyelj attol is fugg hogy mit fogsz csinalni,ha egesznap rohangalsz es nem tudsz elmenni wc-re akkor inkabb hanyagold, de ha eltudsz tobszor menni akkor nyugodtan vegyel fel vilagos gatyat betettel, esetleg ejszakaival.
2017. aug. 12. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Én mertem... hiba volt, mert persze, hogy átáztam tamponnal is. De nem lep meg, jellemző rám :D

Csak nevettem rajta, aztán pulcsi a derékra és mentem haza suliból.

2017. aug. 12. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!