Elöre is bocsi nem lesz szép kérdés! Problémás menses? Ez ciszta volt, ami távozott? Többi lent! Segítség
Iszonyatosan rosszul vaguok kèt napja, amugy is magyon fàj, ha megjön,
De ez, totyogni birok csak, görcsöl a hasam, megy a hasam, puffadok. Erre wc-n hasmenès utàn ès ugye vèr is jött, èszre vettem egy gömb alaku fehèr valamit, nem volt kicsi. Szètmàllott. Olyam volt hülyèm fogalmazva, mint egy gomboc folyàs. Na elsö hondolatom az vot, hogy ez akkor honnan is jött? Aztàn csak valoszinü, hogy a mensessel tavozott. Volt màr cisztàm, amire annyit mondtak többször is, hogy majd mensessel tàvozik. Akkor is rosszul voltam, mondjuk ennèl jobban, de max ilyen kis nyalkas vères bmit lattam tavozni règen. Nincs valami fogalmatok mi lehetett ez? Ja ès mivel àllithatom meg a hasmenèsem, mert lassan kidölök.
#8, ha nem csak használni akarod a puncit, hanem a mögötte levő nő is érdekel, és szeretnél felnőtt ember módjára hozzáállni majd a párod működéséhez, szerintem olvassál, tanuljál nagyon sokat. Különben nagy meglepetések fognak érni, és nagy csalódások a párodat, aki veled akar élni.
A hasmenést nem a punci produkálja, sőt nincs is semmi köze hozzá az égvilágon. Ez a fiúknál sincs másképp.
A menstruációt és a többit se a punci produkálja, csak azon át távozik a külvilágba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!