Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha most 22 évesen nem jön meg...

Ha most 22 évesen nem jön meg a menstruációm, attól még később lehet gyermekem?

Figyelt kérdés

Rákos vagyok és most már 2 hónapja nem jön meg. Nagyon félek, hogy esetleg emiatt később nem lehet majd kisbabám.

(most biztos hogy nem vagyok terhes, mert még szűz vagyok)

2017. nov. 28. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Most arra koncentrálj, hogy túléld! :-(
2017. nov. 28. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj egy nőgyógyászhoz, hogy lehet e van e ėrtelme stb.
2017. nov. 28. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mindenképpen a kezelőorvosoddal beszéld meg.

Nekem egy exbarátomnál egy nem jóindulatú daganatot találtak. Már akkor elmondta neki az orvos, hogy ha rosszindulatú, akkor van lehetősége sperma fagyasztásra, hogy a későbbiekben ha gyereket szeretne, lehessen neki.

Végül erre nem került sor.

SZóval mindenképpen az orvosoddal beszélj, mert nem tudjuk, mióta, milyen kezelést kapsz, így nem tudunk rá válaszolni.

Sok erőt, és kitartást kívánok!

2017. nov. 28. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha sugárkezelést kapsz, akkor a termékenységed gyakorlatilag nulla lesz, hiszen a sugár tönkreteszi a petesejteket.

Talán naív kérdés, de az orvos nem tájékoztatott semmi ezzel kapcsolatos dologról?

2017. nov. 28. 16:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok köszönöm és a válaszokat is köszönöm!

Eddig csak kemót kaptam, a sugár mellékhatásairól még nem esett szó. Gondolom majd akkor leszek tájékoztatva amiikor már ott tartunk.

2017. dec. 1. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!