Betét, tampon?
Kinek melyik fajta vált be a legjobban?
Miért?
Én bevallom, sosem próbáltam tampont, de azok alapján, amit hallottam róla, szerintem sok a macera vele. Nem élek olyan életmódot, ahol extra mozgásokat kell végeznem, ahol pl. A tampom hasznos lehet, így a mindennapi életben tökéletesen megfelel a betét. Ráadásul tampont kb. 4 óránként muszáj cserélni, ez a gondolat eleve taszító. Amúgy szárnyast használok, márkát tekintve többfélét, de legjobban a Libresse-t szeretem. :)
20L
Én az always betétet szeretem ,abból a normál plust használom
Tampon pedig: o.b light days,mini és normál.
Esetleg még a naturella eü betétje
Betétből: Always Ultra Sensitive Super Plus (világos rózsaszín). Nekem ez nagyon bevált, mivel jó puha, nem is érzem hogy ott van (a többi betéttel ellentétben), és nagyon sokat bír. Az utolsó napokban Always Ultra Standard (zöld szárny nélküli).
Tisztaságit nagyon ritkán használok Carefree-t, azt a két cseppes Cotton valamit (nem tudom a nevét). Tamponból o.b. minit szoktam, vagy erősebb napokon Light days-t, ritkán normalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!