Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fáj a puncim?

Mitől fáj a puncim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az van, hogy már nagyon rég óta élek azzal együtt, hogy fáj, éget és fura büdös folyadék folyik odalent... Elmentünk nőgyógyászhoz 2 éve de az azt mondta, hogy csak meg fog jönni a mensesem.. Nem minden nap fáj ennyire de havonta egyszer ku.vára fáj. Azóta idén nyáron megjött a mensim de a minden napos folyásom megvan azóta is és ez valszeg gombás fertőzés.. Anyám nem akar elvinni nőgyógyászhoz mert fiatal vagyok hozzá azt mondja.... Pedig 2 éve voltunk el sem hiszem hogy fontosabb minden mint az egészségem.. mind1 nem ez a lényeg az, hogy csak talán téli szünetben tudok mamával venni ilyen canesten Kombit amiben nagyon reménykedem.. addig erre valami megoldás? Amikor ülök a sulibapdban gyakran érzem a szagát.. Kérlek értelmes válaszok jöjjenek mert ez egyáltalán nem vicces és nem kel belőle viccet csinálni!!! 13/L

2017. nov. 27. 16:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mond meg anyukádnak hogy a kezeletlen gombától nagyobb bajod is lehet!

De szivesen megmondanám neki inkább én komolyan. Hogy lehet valaki ekkora barom? Főleg a saját gyerekével.

Kérj meg inkébb valakit hogy menjen el veled orvoshoz mert azon kívül hogy te sem érzed így jól magad, belül is hasonló a helyzet. Ne canestent vegyél hanem majd amit az orvos felír.

2017. nov. 28. 08:57
 12/12 anonim válasza:
Én 10 évesen voltam először, ha meg van a menstruációd akkor már elmehetsz.
2017. dec. 22. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!