Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fáj a puncim?

Mitől fáj a puncim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az van, hogy már nagyon rég óta élek azzal együtt, hogy fáj, éget és fura büdös folyadék folyik odalent... Elmentünk nőgyógyászhoz 2 éve de az azt mondta, hogy csak meg fog jönni a mensesem.. Nem minden nap fáj ennyire de havonta egyszer ku.vára fáj. Azóta idén nyáron megjött a mensim de a minden napos folyásom megvan azóta is és ez valszeg gombás fertőzés.. Anyám nem akar elvinni nőgyógyászhoz mert fiatal vagyok hozzá azt mondja.... Pedig 2 éve voltunk el sem hiszem hogy fontosabb minden mint az egészségem.. mind1 nem ez a lényeg az, hogy csak talán téli szünetben tudok mamával venni ilyen canesten Kombit amiben nagyon reménykedem.. addig erre valami megoldás? Amikor ülök a sulibapdban gyakran érzem a szagát.. Kérlek értelmes válaszok jöjjenek mert ez egyáltalán nem vicces és nem kel belőle viccet csinálni!!! 13/L

2017. nov. 27. 16:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Bocsáss meg én pasi vagyok de anyukádnak nagyon buta felfogása van..ha ilyen probléma van akkor nőgyógyászhoz kell menni. Mindegy hogy 6 éves vagy 66 éves vagy. Nem csak akkor kell ha szexuális életed is van. Gondolom azért mondja hogy fiatal vagy hozzá. Elég gáz lehet..ha nem lépsz fel határozottabban még kiközösítenek mert büdös vagy. Ha maga a betegség nem lenne elég nagy baj..
2017. nov. 27. 16:37
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

És egyedül miért nem tudsz bemenni egy patikába?

Elmondod ezeket egy patikusnak és ad valamit, hogy ne szenvedj addig is.

Mellesleg szerintem a kamilla teás ülőfürdő biztosan nem árthat.

Keress rá nyugodtan!

2017. nov. 27. 16:39
 3/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hülye felfogása van de nem tudok mit tenni.. Már nagyon félek nem akar elvinni és elég durván mondt neki most 4 perce.. Nem érdekli én meg már teljesen kivagyok mert pénzem jelenleg nincsen mert havonta kapok mamától 3000-et az a zsebpénzem de már hóbap vége van és elköltöttem.. A patikába nem tudok bemenni mert nincs miből vennem.. Az utolsónak nagyon köszönöm a kamillás vizet majd kipróbálom;)
2017. nov. 27. 16:44
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
Ha annyira erős szaga van,akkor valószínűleg ez már nem csak gomba,hanem baci is. Vagy menj el egyedül a területi nőgyógyászhoz vagy győzd meg anyukádat,mert igenis baj van! Vagy meg akarja várni,amíg rámegy a méhedre meg a petefészkedre,hogy még nehezebb legyen kezelni?? Nem akar tán unokákat egyszer? Vigyázni kell ezekre a szervekre. Neked meg kombinált gyógyszer fog kelleni,talán több is. Majd írj,hogy mi lett,hogy sikerült!
2017. nov. 27. 16:47
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Nyugodj meg, senki nem fog belőle viccet csinálni. Mindenképp el kellene menni újra nőgyógyászhoz. Sajnálatos, hogy Neked, 13 éves fejjel kell felvilágosítanod èdesanyádat, de ez van. Mondd meg anyukádnak, hogy a gombás fertőzések nem csak nemi úton terjednek, hanem akár vécéhasználat közben is összeszedheted. Szóval, attól, hogy nem élsz szexuális életet, lehet nemi betegséged. De okozhat irritációt az is, ha nem jó a bugyid. Ha esetleg kicsi, vagy ha műszálas. Sőt, a mosószer, öblítő is csinálhat galibát. Az orvos dolga, hogy megàllapítsa, mi a baj. Ha anyukád hajthatatlan, akkor menj be az iskolaorvoshoz, vagy a védőnőhöz. Elég kellemetlen helyzet, de NINCS MIÉRT SZÉGYENKEZNED! Az is lehet, hogy csak Te érzed büdösnek magad odalennt. Egy bizonyos mértékű folyása és illata minden nőnek van. A fájdalom, égető érzés nem normális, azt kezelni kell.
2017. nov. 27. 16:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Anya nem fog elvinni mert az mondja, hogy nem fürdök meg rendesen meg nem törlöm meg magam.. Elegem van, hogy nincs gyerekkorom mert magamnak kell megvennem illetve megcsinálnom mindent.. Már anya azóta bejött és mondta hogy fürödjek majd egy kicsit sós vízbe meg hogy amikor pisilek utánna töröljem meg ilyen alap illatalan popsitörlővel.. Értékelem, hogy segíteni akar de ezt már nem tolerálom hogy kitűnő tanuló vagyok és ennyit nem érdemlek meg.. habár ha bukás szélén álnék akkor is el kéne hogy vigyen
2017. nov. 27. 17:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha anyukád nem hajlandó elkísérni nőgyógyászhoz, menj a mamáddal, de mindenképpen, mert ez nem játék. Jobbulást!
2017. nov. 27. 17:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Tudod ez nagyon komoly ügy. Az édesanyád veszélyezteti az egészségedet, megtagadja az egészséges élethez való jogodat. Mindenképpen szólj valamilyen szervezetnek, hogy bajban vagy! Vagy a védőnőnek, vagy a gyermekjóléti szolgálatnak, vagy a családsegítő központnak. Végső esetben a gyámhivatalnak. Az édesanyád nem csak téged veszélyeztet, hanem a környezetedet is, ugyanis a gomba fertőző. Anyukád veszélyesen tájékozatlan, és így alkalmatlan a nevelésedre. Jó lenne, ha megkapná a szükséges felvilágosítást, ami egy kamasz lány neveléséhez kell. Anyukád nem gonosz, nem rossz indulatú, csak tájékozatlan. Esetleg próbálj meg egyedül, vagy barátnőddel elmenni nőgyógyászhoz. Apukád mit szól ehhez az egészhez?
2017. nov. 27. 18:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Apukám nincsen már velünk... Nevelőapám van de ő nem szól bele
2017. nov. 27. 18:43
 10/12 anonim ***** válasza:
A nőgyógyászati rendelő ha elérhető közelségben van tőletek, akkor menj el egy barátnőddel. Az orvos segíteni fog neked. Elmondod neki, hogy anyukád nem hajlandó elkísérni, és ezért jöttél egyedül. Elmondod a problémádat, és lehet ad is rá valamit. Szokott nekik lenni ingyenes termék minta is. Ha pedig receptet ír, akkor már csak a pénzt kell megszerezned a kiváltáshoz.
2017. nov. 27. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!