Kellemetlen testszag?
Sziasztok!
22 éves vagyok és magamra igényes (zuhanyzok, tiszta ruhát hordok, deózok, fogat mosok) mégis kellemetlen testszaggal kell megküzdenem. A probléma nagyon ciki, még soha nem mondta senki, hogy büdös vagyok, de mindig mindenki az orrát fogdossa a közelemben. Hova tudnék fordulni ezzel a problémával, ahol esetleg segíteni tudnának? Nem akarom úgy leélni az életem, hogy mindenki büdösnek tart.
Volt már esetleg valakinek ilyen problémája? Ugye, van rá megoldás?
Fogalmam sincs, hogy milyen szag, ugyanis megszagolom a ruháimat és egyiknek sincs a hónalj részénél kellemetlen szaga, vagy ha érzek rajta valamit, akkor az általában a stift, vagy dezodor, amit használok. De sose éreztem még őket olyan büdös izzadságszagúaknak. Szóval... nem értem.
Szájszag meg hát... remélem, hogy nem. Azért a szájszag miatt nem hiszem, hogy szellőztetnének egy teremben... :( pedig sűrűn szoktak, ha ott vagyok. És ez borzasztó érzés.. szégyellem magam ezért is szeretnék egy dokihoz elmenni, aki komolyan veszi a problémámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!