Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16 éves vagyok és a fele...

16 éves vagyok és a fele hajam ki hullott. Szerintetek vissza dúsulhat?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és a fele hajam ki hullott. 2 hónapja kezdett hullnai,csomokban.:( Nagyon dús hajam volt..:( Most meg egy csonk..:( Szerintem a sok stressz az iskolaban..Az iskolába mindidg hányingerem van, szédulok, rosszul érzem magam nagyon, nincs étvágyam..fogytam 4 kilót ezért is..Ezért iskolát is váltottunk.. Elmentunk az orvoshoz, és azt mondta, hogy vashiány,megnézte hogy van-e csómom a nyakamon, de nincs.Most elkezdtem szedni a vasat + vitamin D3 + B komplex vitamint...És azt mondta az orvos, hogy az elott is szedni kellet volna a vasat, és szerinte azért hullott ki, nah meg a sok stressz..Szerintetek vissza dúsulhat a hajam? Vagy olvastam, hogy van ilyen Forcapil gyógyszer.Ez jó lenne? Olvastam, hogy ettol vissza dúsulhat a hajam..16 éveseknek ajánlott? 3-4 honap kúra..Aki használta az írjon!! Surgos!!

#16 éves #kihulott haj
2017. nov. 23. 13:15
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
ezektol a kérdésektol mégjobban rosszul lettem..elkezdedt már megint hányingerem lenni....:(
2017. nov. 24. 17:26
 12/24 anonim ***** válasza:

# 11.: Jövő héten kezdj a háziorvosodnál, kérj beutalót nőgyógyászati szűrésre, csináltass teljes vérképet és vizeletvizsgálatot, ahol hormonokat is néznek és kérdezd meg, hogy az onkológiára kaphatsz-e beutalót tumormarker vizsgálatra.

Nem normális, hogy 16 évesen hullik a hajad, hányingered van, szédülsz, nincs étvágyad és két hónap alatt 4-5 kg-ot fogysz.

2017. nov. 25. 00:14
 13/24 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy vérszegény? 2 hónap alatt ilyen hirtelen nem hullhat ki a hajad fele csomókban. Bőrgyógyásszal is nézesd meg a fejed. Ha nagyon vérszegény vagy, akkor kellene B12 injekciókat is kapnod. Ezzel hamar rendbe jönne a vérszegénységed, ha csak nem valami más betegség áll a háttérben. Antidepresszánstól is kihullhat ilyen durván. Kérj beutalót az Idegosztályra is kivizsgálásra. Sürgősen rá kellene jönni, hogy ideg, vagy a vérszegénység, vagy súlyosabb dologtól vannak esetleg a tüneteid?
2017. nov. 27. 23:12
 14/24 anonim ***** válasza:

# 13.: Ha kaptál privátot, vesd össze az ottani nicket az ittenivel.: https://www.youtube.com/user/nemtom888

Kezdem nem érteni, miért kapom a kétségbeesett privátokat, egy 16 éves lánytól, akinek hullik a haja, miért nem megy el orvoshoz, ill. már elment, a háziorvosához, aki vérszegénységet állapított meg és vaspótlást írt fel neki.

Ha ez nem segít, közben, miért nincs labor?

Sajnos mi nem tudunk segíteni, laikusak vagyunk.

Annyit tudok segíteni, hogy a magyar egészségügyhöz nagy türelem kell, ki kell ülni, mire sorra kerülsz. És nem árt, ha megnézed, ki lesz az orvos, aki kezel (mert nagy különbségek vannak szakmailag és emberileg is).

2017. nov. 28. 17:07
 15/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam már megint a háziorvosomnál, adott beutalot az endokrinologusnál...Megnézte a fejborom,és azt mondta, hogy semmi baja nincsen,nincsenek kopasz foltok..stb..ez teljesen normális..és majd visszano...Szerintem pedig nem..vagy nem tom..háromnegyed hajam kihulott..kérdeztem tole, hogy a Forcapil étrend kiegészito az jo lenne? Azt mondta, hogy mindent ki kell probálni..Vagyis akkor ettol visszadúsúlhat a hajam?...irjatok surgos!...
2017. dec. 8. 19:49
 16/24 anonim ***** válasza:

# 15.: Ez itt most egy Forcapil reklám?

Tudod, hogy azt itt tilos.

2017. dec. 9. 23:29
 17/24 A kérdező kommentje:
#16 mi? nem értem
2017. dec. 11. 02:23
 18/24 anonim ***** válasza:

# 17.: Az a baj, hogy már mi sem.

Igen, visszadúsulhat a hajad, de vitaminkészítményektől és étrend kiegészítőktől csodát sohase várj. Az egészséges életmód és táplálkozás fontosabb.

2017. dec. 11. 17:32
 19/24 A kérdező kommentje:

ma voltam endokrinologusnál, és azt mondta, hogy a pajzsmirigytol nem hullhat a haj.Azt mondták, hogy ez olyan orvos, hogy megmondja rögtön mi a baj...Vagyis vashiány..1 hónapja szedem..ugyanugy hullik a hajam, de már annyi nem. Meg megmostam Bánfival a hajam, sokkal jobb lett, annyira nem is hullott a hajam..*.*(amikor száritottam,.... annyira örultem neki *.*) meg olvastam, hogy ez valami TELOGEN EFFLUVIUM..,mert amikor hullik a hajam és a végén fehér pöttyök vannak, amugy meg az mi???? ........

Szerintem ez a vashiány okoztam, meg a stressz..

(AMUGY oktober óta 3 nagy tenyérnyi hajam jött ki eddig..:( )

Ha elkezdem szedni a Forcapil gyógyszert+oldatot(3 hónapos kúra) januártól... Akkor visszadúsúlhat, mint régen? (régen két gumival tudtam, csak összefogni *.*

2017. dec. 11. 23:20
 20/24 A kérdező kommentje:
Vagy teafa sampontol visszannone?
2017. dec. 11. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!