16 éves vagyok és a fele hajam ki hullott. Szerintetek vissza dúsulhat?
# 11.: Jövő héten kezdj a háziorvosodnál, kérj beutalót nőgyógyászati szűrésre, csináltass teljes vérképet és vizeletvizsgálatot, ahol hormonokat is néznek és kérdezd meg, hogy az onkológiára kaphatsz-e beutalót tumormarker vizsgálatra.
Nem normális, hogy 16 évesen hullik a hajad, hányingered van, szédülsz, nincs étvágyad és két hónap alatt 4-5 kg-ot fogysz.
# 13.: Ha kaptál privátot, vesd össze az ottani nicket az ittenivel.: https://www.youtube.com/user/nemtom888
Kezdem nem érteni, miért kapom a kétségbeesett privátokat, egy 16 éves lánytól, akinek hullik a haja, miért nem megy el orvoshoz, ill. már elment, a háziorvosához, aki vérszegénységet állapított meg és vaspótlást írt fel neki.
Ha ez nem segít, közben, miért nincs labor?
Sajnos mi nem tudunk segíteni, laikusak vagyunk.
Annyit tudok segíteni, hogy a magyar egészségügyhöz nagy türelem kell, ki kell ülni, mire sorra kerülsz. És nem árt, ha megnézed, ki lesz az orvos, aki kezel (mert nagy különbségek vannak szakmailag és emberileg is).
# 15.: Ez itt most egy Forcapil reklám?
Tudod, hogy azt itt tilos.
# 17.: Az a baj, hogy már mi sem.
Igen, visszadúsulhat a hajad, de vitaminkészítményektől és étrend kiegészítőktől csodát sohase várj. Az egészséges életmód és táplálkozás fontosabb.
ma voltam endokrinologusnál, és azt mondta, hogy a pajzsmirigytol nem hullhat a haj.Azt mondták, hogy ez olyan orvos, hogy megmondja rögtön mi a baj...Vagyis vashiány..1 hónapja szedem..ugyanugy hullik a hajam, de már annyi nem. Meg megmostam Bánfival a hajam, sokkal jobb lett, annyira nem is hullott a hajam..*.*(amikor száritottam,.... annyira örultem neki *.*) meg olvastam, hogy ez valami TELOGEN EFFLUVIUM..,mert amikor hullik a hajam és a végén fehér pöttyök vannak, amugy meg az mi???? ........
Szerintem ez a vashiány okoztam, meg a stressz..
(AMUGY oktober óta 3 nagy tenyérnyi hajam jött ki eddig..:( )
Ha elkezdem szedni a Forcapil gyógyszert+oldatot(3 hónapos kúra) januártól... Akkor visszadúsúlhat, mint régen? (régen két gumival tudtam, csak összefogni *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!