Mitől hullik a hajam? Régebben a rossz fogam miatt hullott. Most is van egy rossz fogam viszont megyek kórházba mert meg van duzzadva a nyirokcsomóm. Melyik miatt kezdett el megint hullani?
vérképed alapján küldtek be?
befektetnek?
Nekem anno(9éve) a vashiány miatt hullott. Persze egyből vérvételre küldött a dokim. Akkor vasat és folsavat írt fel. Aztán mikor beszéltem egy természetgyógyásszal(2éve) ezeket ajánlotta, kúra szerűen 4hónapig; egyik nap 3x1 Natrium chloratum D6, másik nap 3x1 Silicea D12, ezt váltakozva szedtem és kimondottan hajhullásra.
Vashiányra és vérszegénységre, szintén 4hónapig; minden nap 3x1 Ferrum phoshoricum D6, tablettát szopogassál el, a bevétel előtt és után 20 percig lehetőség szerint ne egyél, és igyál, legfeljebb vizet fogyasszál.
Nekem bevált azóta semmi gondom.
Azért is jó, mert egyszerre szedheted a vashiányra/vérszegénységre és hajhullásra a szereket, mivel homeopátia és nem befolyásolja egyik a másikat, de a szervezeted az öngyógyításra serkenti és nincs mellékhatása.
Ajánlom figyelmedbe:
Mielőbbi gyógyulást!
kórházba utalt be, vagy szakorvoshoz?
nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!