Milyen összefüggésben lehet a mellfájdalom, a
hátfájdalom, és a hátfájdalom?
Figyelt kérdés
Ha ez egyáltalán összefügg? Szoktam köhögni is és a tüdőm is szúr.. néha.. nem akarom a dolgot nagy dobra verni, sem feltünősködni... csak már egy ideje tart a fájdalom. De az orvosok általában olyanok hogy leszólják az embert ha cseprő üggyel mennek hozzájuk... A mellem amelyik fáj, nagyobb a másiknál-legalább egy kosármérettel. A hátam a lapockáim között fáj. Ez a fájdalom nem állandóan tartó, hanem folyamatosan visszatérő.. És az intenzitása is változó. A mellem nagyon tud fájni - főleg a menstruáció után.. Eltelik kb. 10-14 nap és előjön a fájdalom.
Mi lehet ez?
2017. nov. 22. 14:36
1/9 A kérdező kommentje:
Az egyik hátfájdalom vállfájdalom akart lenni.
2017. nov. 22. 14:38
2/9 A kérdező kommentje:
A mellem tövénél nyomásra érzékeny volt most a napokban..
2017. nov. 22. 14:38
3/9 anonim válasza:
Persze, biztos le fog szólni az orvos. Melyik bolygón élsz?
Én már rég elmentem volna először háziorvoshoz. Ő úgyis tovább küld majd a megfelelőhöz.
2017. nov. 22. 15:00
4/9 anonim válasza:
Ez elég sok minden lehet ami vagy összefügg vagy nem. A mellfákdalom az lehet a menstruációval összefüggésben. Nekem előtte már egy héttel fáj. De lehet kisméretű melltartótól is vagy "betegség" is okozhatja. A nőgyógyászodnak kéne megmutatni. Ő elküld mammográfiára ami egy 5 perces fákdalommemtes vizsgálat és kiderül van e valami gond. A váll és hátfájdalom valószínű összefügg. Ezt is sokminden okozhatja. Az idegbecsípődéstől kezdve a gerincferdülésig. Látatlanban még oevos sem tidná megmondani mi bajod van nem hogy laikusok. Viszont ha légvételnél is szúr a hátad és vállad az ptx/légmell is lehet, ami súlyos állapot. Érdemes egy mellkas römtgent csináltatni és megkérdezni nem lejet e ez? Ha a légzéseddel nimcs gond akkor az ortopédián a helyed. Gyógytorna lehet segíteni fog. Addig is végezz nyújtó gyakorlatokat, feküdj a földre egy polifómra és úgy is végezz gerimctornát. A neten találsz videókat. Szerintem a mell probléma nem függ össze a többivel. Sajnos ha nem szűnnek a panaszaid muszáj lesz elmenned.az orvoshoz. Ez nem apróság. És látatlanaban csal tippelni tudunk
2017. nov. 22. 15:03
5/9 A kérdező kommentje:
Ez még korábban történt: a háziorvosomnak mondtam hogy szúrnak a hörgőim, meghallgatta de nem küldött el röntgenre... Ezért hát nem is tudom.. Úgy érzem nem vesznek elég komolyan, vagy a problémáim bagatelek...
2017. nov. 22. 15:54
6/9 anonim válasza:
Engem asztmával kezeltel miközben légmellem volt. 10 kilót fogytam, kihullott a hajam majdnem meghaltam. Ezért kell kérni a beutalót és elmenni a tüdőgomdozóba és ha nem találják meg az okot akkor addig menni amíg megtalálják az okot és meggyógyulsz. Ha elfogadtam volna az első orvos diagnózisát már nem élnék. Ne add fel. Légy határozott. Engem.7.orvos hallgatott meg mire a 8.végre észrevette a bajt. Rohammemtő vitt kórházba.
2017. nov. 24. 12:30
7/9 anonim válasza:
Nem bagatelek a problémáid. Bármi lehet a gond. Az orvosod rossz és felelőtlen. A szakorvos feladata eldömteni mi van nem a háziorvosé. De közöttük is van rossz. Addig kell menni amíg nem szüntetik meg a panaszaidat. Nem érdemes várni mert bármi lehet akkár idővel komolyabb baj is kialakulhat. Sajnos az orvos nem mindenható. Köztük is van rengeteg felelőtlen, nemtörődöm és hozzá nem értő ember.
2017. nov. 24. 12:35
8/9 A kérdező kommentje:
Most csináltattak egy másik orvosom kérésére évi vérvételt, és azt hozta ki hogy minden ok... Ez mondjuk eléggé hihetetlen.. mert én nem így érzem. Érdekes amikor a papír mást mutat mint amit az ember érez.
2017. nov. 27. 15:56
9/9 anonim válasza:
Sziasztok!
Nem tudom hogy irjam,de volt 1 kissebb mell mūtetem amit az orvosok szerint elvaltozasnak neveznek! Szövettant is vettek az eredmeny jo indulatú daganat volt..... Mūtét után mar megint érzem a jobb mellemen a nyilalást és hogy keményebb kicsit és a ball hátamon a zsibbadast is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!