Mit tesz ilyenkor a nőgyógyász?
A behatolás csak egy pillanatig fáj,de mivel te leállítod a barátodat rögtön a fájdalom belenyilalásánál,emiatt nem tudtok továbbjutni.
A nők 99%-ának fáj ez ugyanúgy az első pár alkalommal,nem egy rendkívüli dolog.
Amikor fáj,lazulj el,hadd csúsztassa beljebb a péniszét és utána már közel sem lesz olyan kellemetlen.
A 4-5. lökésnél meg már nem is érzed.Ha szükséges használjatok síkosítót és legfőképpen meg kellene találni az okát,hogy miért nem tudsz ellazulni rendesen.Pl.rettegsz a nem kívát terhességtől,esetleg a vérzéstől.
Fáj, persze, de ne állítsd meg. Túl kell esni rajta. Én laza voltam, mert exem segített, de a behatolás... pfú, "csak" pár másodperc volt, de piszkosul fájt.
Ám utána már semmi, ő picit megállt, én szusszantam aztán lassan folytattuk.
Attól függ. Előfordulhat olyan, hogy a szűzhártya a szokásosnál vastagabb, ilyen esetben egy kis bemetszéssel lehet segíteni a problémán.
Ha nincs szervi oka, hanem lelki eredetű a probléma, azon az orvos nem fog tudni segíteni.
Tampont tudsz használni? A saját ujjad fel tudod dugni fájdalom nélkül?
Azt rettentő gáznak tartom, hogy 18 évesen nem látott még nőgyógyász... mikor már barátod is van.
Nem is értem hogyan gondoljátok ezt. 14-16 évesen kéne először megnézetni magatokat, hogy megelőzhető legyen mindenféle hasonló kérdés/probléma.
Volt barátnőm is 19 évesen kijelentette, hogy ő nem hajlandó egy idegen férfinak engedni hogy a vaginájában turkáljon. Előttem 6 barátja volt LoL...és gyakran nagyon erős menstruációs fájdalmai + rettentő érzékeny volt odalent.
Szánalmas... eléggé leszúrtam, ami miatt bedurcizott. Szakítottunk is, nem bírom az ilyen agyatlanságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!