Esemény utáni tablettát kiadnak kiskorúnak felnőtt beleegyezés nélkül?
Figyelt kérdés
Hol lehet ilyet felíratni? Háziorvos is felírhatja, vagy csak nőgyógyász?2017. nov. 18. 01:16
1/6 anonim válasza:
Kiskorúnak nem adnak ki nagykorú ( felnőtt) hozzátartozó vagy szülő jelenléte nélkül.
Háziorvos kiadhatja-e azt passzolom. Szerintem nőgyógyász írja fel,vizsgálat után. De ez az én meglátásom.
2/6 Andizsuzsi válasza:
Kiadnak kiskorúnak is. Háziorvos is felírhatja, de nem köteles, el is küldhet szakorvoshoz.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) esetleg van itt olyan akinek kiskorúként adtak tablettát?
2017. nov. 18. 14:32
5/6 anonim válasza:
Kiskorú=14 év alatti.
Fiatalkorú: 14-18 éves.
Most mégis melyikről beszélsz?
Fiatalkorúnak kiadják, kiskorúnak már közel sem biztos.
6/6 A kérdező kommentje:
4es nem rolam van szo, ugyhogy nem erzem itt lenyegesnek, 5os fiatalkorura gondoltam, ezek szerint en keverem a fogalmakat koszonom :)
2017. nov. 28. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!