Lányok, ti mit gondoltok erről a videóról?
Hát ez a "nő", úgy hülye, ahogy van! Nem csodálom, hogy az ismerőse öngyilkos lett, tuti a hülyeségeivel kergette a halálba!
Feminista, leszbikus k...a!Csak tudnám, hogy született gyereke?
ÖÖÖ.Ha jól értettem..ööö..az a lényeg,hogy öö a kecsékje ivartalanítás után újra kedves és udvarias lett ööö ezért szerinte az lenne a megoldás ööö,hogy a férfiakat is ívartalanítsák.
Szerintem egy kecskét meg úgy álltalába az állatokat nem kellene a pasikhoz hasnlítani.Meg nem teljesen értem,hogy kinek is akart üzenni pontosan.Mert,ahogy beszélt akár én is megkereshetném,de nem hinném,hogy leülne velem dumcsizni.
Szerintem kicsit félreértették sokan ezt az üzenetet. Nem hiszem, hogy azt akarja mondani a nő, hogy MINDEN férfit ivartalanítani kell, csak annyit, hogy a nemi erőszakot így kellene büntetni. Ami szerintem nem rossz ötlet.
De lehet, hogy én értettem félre. Akkor viszont tényleg gáz. Én nem vagyok férfigyűlölő, sőt ellenkezőleg. Lehet, hogy ő kicsit kiakadt a sok zaklatásos botrány után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!