Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
November 10-én megjött, 14-én elmúlt, azóta enyhén narancssárgás folyásom van ami bűzös..kicsit fáj a pisilés is. Először arra gondoltam, hogy felfázhattam. De már nem tudom. Jobb oldalon nyomást érzek, az nem szűnik meg. Nőgyógyásztól már kértem időpontot. Soha ilyet nem tapasztaltam, kicsit aggódom. Még csak gombás fertőzésem se volt életemben. Ha valaki tudna erre valamit írni, azt megköszönném.2017. nov. 17. 10:31
1/2 anonim válasza:
Valami gomba vagy fertőzés lehet. Sajnos ezt csak az orvos tudja megmondani. Mikor mész?
2/2 A kérdező kommentje:
Jövőhét péntek. Igazából más tünetem nincs. Nem viszket. Csak nyomást érzek jobb oldalt a hasamban. És fáj ha pisilek. Ezért gondoltam felfázásra.
2017. nov. 17. 15:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!