Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljon az, aki elájul...

Mit csináljon az, aki elájul menseskor?

Figyelt kérdés
Hogyan sulizzon/dolgozzon/létezzen az, aki pl igy jár menseskor, hogy elájul, meg rosszul van, erős görcsökkel? Semmi szervi baj nincs, egyszerűen ilyen az illetőnek a havija. Nekem csak erős görcseim szoktak lenni, elég rossz de igy is dolgozom, igaz alig birom ki. De mi lenne, ha mellé még a fenti is társul, sajnos ismerek ilyet is.
2017. nov. 16. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerves vasat egyéb nyomelemet több vizet kell bevinned . Dió , méz , természetes kivonatok készítmények és friss növényi termések segítenek .
2017. nov. 16. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:
És konkrétan mitől ájul el? Fájdalomtól vagy neki is a vérnyomása vacakol olyankor? Nekem már előtte napokban elkezd felmenni,meg puffadok mint az állat, szorongok, stb.Fájni nem szokott semmim ha megjön, bár néha a fejem, az majd szét megy, hasam nem fáj soha, de mensikor néha 180/110-re felmegy a vérnyomásom és pánikrohamai vannak, vagy valami olyasmi...Hát épp még el nem ájultam de ez így is gáz, már előre parázok..
2017. nov. 16. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ligetszépe olajat kell szedni egész hónapban. Nem lesznek olyan görcsei, hogy elájuljon.
2017. nov. 16. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen problémáim voltak. El ugyan nem ájultam, viszont 2 napig hánytam, és aludtam felváltva, még az ágyból sem tudtam felkelni. Hőmérőzéssel állapította meg egy idős nőgyógyász, hogy nincs peteérésem, annak ellenére, hogy mensesem van. Injekciós, és gyógyszeres kezelést kaptam, amitől a peteérés beindult, és kb másfél évre elmúltak a tüneteim. Aztán visszajött. Csak akkor múlt el végleg, amikor terhes lettem, és szültem. Valószínűleg ettől jött rendbe véglegesen a hormonháztartásom.
2017. nov. 16. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!