Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fizikai munkát végezni mensesk...

Fizikai munkát végezni menseskor, hogyan enyhitsem a panaszokat?

Figyelt kérdés
Pont megjött és fáj a hasam, bevettem egy fájdalomcsillapitót, meg egy fél gyenge nyugtatót de igy is rossz lesz tudom már. A munka este 2-10 este tart, közepes nehézségű fizikai munka, emelgetni kell, sokat hajolgatni, szaladgálni. Szerintem össze fogok esni.. Amikor nincs bajom akkor is megterhelő olykor eléggé.
2016. máj. 9. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:

A fizikai munka pont itt tesz mensi alatt, oldja a görcsöket, teát alapjáraton az is segítajd rajtad. Egyébként vegyél be görcsoldót, fájdalomcsillapítót, és vigyél OS magaddal párat. Igyál sokat, és tarts néha kis szünetet. Ha megoldható, nyiss ablakot, hogy legyen friss levegő (én pl ennek hiányában ilyenkor el szoktam ájulni).

19L

2016. máj. 9. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:
34%

1. A menzesz NEM betegség, és nem akadály fizikai munka végzésben.

2. Menzeszre NYUGTATÓT szedni enyhén szólva is értelmetlen dolog.

3. A legtöbb nö akkor is doglozik, ha megvan a menzesze, és ebbe a fizikai munka is beletartozik.

4. Ha elöre elhatároztad, hogy "össze fogsz esni", akkor nincs értelme bármit is mondani.

5. Ha viszont ilyen indokkal nem dolgozol rendesen, akkor rövidesen a kérdésednek nem lesz értelme, mert munkanélküli leszel - viszont akkor nem kell dolgoznod!

2016. máj. 9. 09:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Én megértelek. Nekem extra erősek a fájdalmaim és örülök, ha meg tudok mozdulni. Szerencsére én nem fizikai munkát végzek.

Nekem az szokott beválni, ha beveszek egy no-spa-t, mai direkt görcsökre van, nem csak sima fájdalomcsillapító, és vele együtt egy algoflex-et. De akkor kell bevenni, ha éppen csak kezd fájni. Ha már fáj, akkor nem igazán hat.

Szerintem munkáig még feküdj le, pihenjél, és mielőtt mész dolgozni vegyél be még gyógyszert. A nyugtató szerintem is felesleges. És veszélyesnek is tartom, akár a munkádban is akadályozhat.

2016. máj. 9. 09:10
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

Erre pont jó a mozgás. Akkor jobban fájna, ha csak otthon feküdnél.

A nyugtatót nem tudom miért vetted be. Munkába menet vegyél be egy fájdalomcsillapítót...ami hat is olyat, aztán ennyi.

2016. máj. 9. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!