Ha a fogamzásgátlótól fertőzéseim lettek, akkor a hüvelygyűrűtől vagy spiráltól is bajom lenne?
Figyelt kérdés
2017. nov. 16. 13:16
21/28 Andrea Tóthné Nagy válasza:
Szia! Nekem is voltak problémáim a fogamzásgátlóval.Mivel a hüvely PH-ját megváltoztathatja (úgy mint az antibiotikum is) előfordulhat sűrűbben többféle folyás, fertőzés, gombásodás. Sajnos Te is fogékonyabb vagy ezekre. Elképzelhető,ezek után, hogy a hüvelyi fogamzásgátló eszközök is fognak problémát okozni. Én javasolnám a hormonmentes fogamzásgátló szereket Neked! Nálam nagyon jól bevált!!! a Pharmatex krém nagyon megbízható, nincs várakozás a hatóidőre, és véd bizonyos fertőzések ellen is! :-D
22/28 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy az mellett sok gyerek születik. Egyenlőre gumi lesz.
2017. nov. 23. 13:03
23/28 anonim válasza:
A Pharmatex egyáltalán nem megbízható, gumi MELLÉ javasolkák kiegészítésnek.
24/28 anonim válasza:
Hormonmentes spirál esetleg? Attol biztos nem lenne fertőzésed, mivel nem szól bele a hormonrednszerbe
25/28 A kérdező kommentje:
Akik azt írták nem a fogamzásgátló miatt volt csak mondom, hogy mióta nem szedem, semmi bajom nincs, pedig aktívan szexelek.
2017. dec. 28. 13:12
26/28 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nekem se volt sose gombam, elkezdtem suedni hetente szenvedtem vele... ket even at tomtem magamba a tablettat, ugy hogy folyamatosan huvelygombaval szenvedtem. Persze a nőgyógyász állította, hogy nem attol. Vegul magamtol abbahagytam, ennek immár ket eve, azota egyszer Sem volt.
Nekem is nem egy ismerősömnek okoz huvelygombat. Es nem hiaba irja a betegtájékoztato. Birom ezeket az okos hozzászólásokat, hogy nem okozhat. 100bol egy nonel igenis okoz, Orulj h nem te vagy az egy.
27/28 A kérdező kommentje:
Nekem sincs azóta sem semmilyen bajom, de biztos nem a gyógyszer volt a ludas... :D
2018. szept. 30. 18:18
28/28 A kérdező kommentje:
Azóta született egy kisfiam. Szülés után bepróbálkoztam egy 4. fajta fogamzásgátló gyógyszerrel. Megint gomba, 0 libidó. Azt is abbahagytam természetesen, azóta megint jól vagyok. Ne mondja nekem senki, hogy nem a gyógyszer a probléma.
jan. 22. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!