Napokig "barna foltozás" fogamzásgátlótól. De meddig még?
lassan 1 hónapja szedem a fogamzásgátló tablettát(Rezia), a vérzés mikor megjött 4 nap után el is múlt de a " barna foltozás azóta is tart. Természetesen olvastam a betegtájékoztatót hogy az első 3 levélnél előfordulhat ez, ami a rendszeres szedéssel megszűnik majd. De kérdezem én meddig normális ez?(esetleg egy hétig vérzés után?) Egy nap múlva már a 4 placebo tabletta következik, azaz napokon belül ismételten esedékes a "menstruációm".
Nem a fogamzásgátlás elsődleges céljából írtak fel nekem a tablettát, de ha belegondolok, hogy ha azért szedném valóban megbízható fogamzásgátló hiszen amíg a "foltozás" tart esélyem sem lenne szexelni.
Esetemben fájóbb pont, hogy (nyaralás híján) még strandra sem mehetek így.( Ha valóban 3 levélig tart akkor meg főként hiszen már itt az augusztus, a nyár vége.)
Valakinek van tapasztalata ebben?

Valóban teljesen normális, de azt nem lehet meghatározni, hogy nálad meddig fog tartani. Függ attól is, hogy milyen gyógyszert szedsz.
Nekem anno másik gyógyszerre kellett váltanom, és az első 3 hónapban végig véreztem. És nem csak kis barna foltozás volt, és nem csak néhány napig. Volt hogy az 1 hét vérzés helyett 1 hét volt, hogy nem véreztem.
Szóval mindenkin másképp hat, mindenféle más gyógyszer - nem lehet tudni meddig fog tartani. Minden esetre az első három hónapban előfordulhat. (Ha utána is, akkor gyógyszert kell váltani)
Úgy tűnik akkor ez a nyaram elúszott.
Köszönöm a válaszaitokat!(Mentek a zöld kezek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!