Miért ilyen kevés a menstruációs vérzésem?
Maga a vér mennyisége nagyon-nagyon kevés,nem pedig maga a menstruációs időintervallum. Az rendben van,ugyanúgy 4, nagyon maximum 5 nap,mint eddig.
A ciklusom és a peteérésem is pontos,mint mindig:
26-28 nap közt jön meg, félidőben, 14-16 nap között van peteérésem és maga a menzesz is 4-5 napig tart,bár ez a 4-5 nap nagyon minimális.
Régebben első nap mindig görcsölt a hasam, 1-2-3 napon bővebb,normál vérzés volt,majd fokozatosan csökkent,mígnem 5.napon már csak a wc papíron volt.
Az utóbbi 1-2 évben egyáltalán nem görcsölök (aminek örülök) és semmi egyéb tünettel nem jár a menstruáció(ennek is örülök ).
Tegnap jött meg. Így néz ki most a dolog :
1.nap : érzem,hogy meg fog jönni.Meg is jött délutánra.
Vérzésem minimális,csak a wc papíron van maszat.
2.nap : most görcsöl kicsit a hasam,amit nem szokott,de
ez az a tipikus mensi görcs.Viszont a vérzésem még második napon is minimális, csak a wc papíron van kevés maszat.
Tehát most tartok a második napnál.
Se tampont, se betétet,se tisztaságit nem használok,mert felesleges, hisz nincs annyi vér.
Bugyi bőven elég, csak pár csepp kerül oda,vagy maszat.
Mivel rendben van a ciklusom, peteérésem is,ezért nem értem,miért ennyire kevés ?
(nem mintha hiányozna )
- nem szedek fogamzásgátlót
- nem volt terhességem,se egyéb műtétem
- szűz vagyok
- stresszelek mostanában
- rosszul eszem ( de sokat)
Egyébként minden rendben,nincs semmi panaszom,
csak gondoltam megkérdezem,mennyire normális ez.
Köszönöm, ha valaki lesz olyan kedves és válaszol
31 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!