Miért van menstruáció előtt napokig csak reggel kis vérzésem?
Sziasztok, 22 éves lány vagyok, és van egy problémám, ami egyre inkább aggaszt. Kérdésem, hogy volt-e már valaki hasonló helyzetben?
A történethez hozzátartozik, hogy fél éve nem szedek fogamzásgátlót (előtte 2 és fél évig szedtem), és azóta van ez így. A mensim kb. normál időpontra megjön, de így indul, hogy napokig csak ez a reggeli pecsételés van meg, aztán egyszer csak beindul, és akkor lesz rendes a menstruáció.
Eddig a gyógyszerre gyanakodtam, de mégis fél év után is így érezteti a hatását??? (Gyógyszerszedés előtt nagyon pontos és rendes mentruációm volt.)
Most éppen péntek óta van reggel ez a kis vérzés, és szerintem már meg kellett volna jönnie rendesen. Félek a terhességtől is, mert a párom a hímvesszőjét hozzádörzsölte a puncimhoz, és lehet, hogy volt rajta előváladék. (Nem dugta be.) Ugye, ettől még nem lehetek terhes?? (Gumival folytattuk.)
Köszönöm a válaszokat!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!