Menjek nőgyógyászhoz vagy mással is elő szokott fordulni?
Ha elmennék nődokihoz,azonkívül,hogy felír egy hprmpnormontartalmúfogamzásgátlót,kivizsgálna alaposabban?
Már 13 napja tart a menstruációm,sose fordult még elő.velem,ráadásul kb 12 nappal hamarabb jött meg,majdnem.két héttel.
Olyan mintha sose akarna "megszűnni"
Nem is olyan,mint a megszokott ciklus. Nem.is görcsöltem.az első két.nap,mint általában.
Nem olyan sok,de nem.is kevés , és a szín se mindig vér színű, gyakran sötét barna, (bocsánat)darabkás ..:/
Mindig vannak pattanásaim, de egy két hét alatt el is szokott tűnni.
Mostmár egy hónapja díszítik az arcomat.
Szóval egyértelmű,hogy felborult a hormondrendszerem.
Gondolom nem volt normális peteérésem, mert nagyon kevés a progeszteron szint,bár lehet egyáltalán nincs is,vagyis erre tippelek.
Lehet van köze ahhoz,hogy a mellemben fél éve eltávolítottak egy fibroadenomát.
Lehet már rég nem stimmel velem valami.
Tudom nem vagyunk gépek ,senkinek sincs napra pontos ciklusa.
És egyszer kétszer előfordulhat Mással is. Már többb,mint három éve rendszeres volz eddig a ciklusom.
Ha elmennék dokihoz,lehet kinevetne?
Lehet nem is olyan komoly? Várjam meg ,hátha elmúlik?
Kb Fél éve voltam rákszűrésen, és azzal párhuzamosan csinált egy ultrahangot is a magán nőgyógyász,akkor minden rendben volt elvileg.
Ezért eddig nem.is gondoltam erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!