Mit tegyek, semmi nem használ menses fájdalom ellen?
Figyelt kérdés
Sokféle gyógyszert próbáltam már, meg természetes módszereket, de elsö nap nem nagyon segit semmi. Minden egyes hónapban ez van és zavaró, mert az élet nem állhat e miatt meg viszont tényleg rossz, megneheziti az egész életemet.2017. nov. 9. 23:13
1/4 anonim válasza:
Masztizni próbáltál? Ezt komolyan kérdezem, ez egy természetes módszer. A biológiáját nem tudom, de ahogy orgazmus közben összehúzódnak az izmok, enyhül a görcs.
Nekem mindig segít, bár iskolában vagy munkahelyen bajosan kivitelezhető :S
Fájdalmas dolgokban az agykontroll, meditáció is szokott segíteni.
2/4 anonim válasza:
A meleg borogatást próbáltad? Ellazítja az izmokat. Nekem csak a Cataflam és (ha van rá lehetősegem) akkor a borogatás segít.
3/4 anonim válasza:
Ha megtudod oldani: forró vizes zuhany! Nekem sokat seggített.
4/4 anonim válasza:
Elsőre válaszolva, nekem az önkielégítés állatira fokozza a göcsöt, néha kipróbálom, hátha másképp lesz, de olyan görcseim lesznek, mintha vajúdnék :/ szval nem jön be mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!