Mensturációkor lehet ez ellen a fájdalom ellen tenni?
Figyelt kérdés
Amikor nem a hasunk gorcsol hanem pont a nemiszerv feletti rész és valami iszonyoatos erős kellemetlen erzes van ott. Lehet ellene tenni?2016. nov. 12. 12:06
1/8 anonim válasza:
Az a hasad.. Nem a gyomra görcsöl senkinek.. Vegyél be gyógyszert
2/8 anonim válasza:
Vannak görcsoldó fájdalomcsillapítók, melegítőpárna és mértékletesen egy kis alkoholos ital (értágítónak).
3/8 anonim válasza:
Lehet bevenni fajdalomcsillapitot, gorcsoldot. Majd ha elmult a menzesz, ellatogatni a nogyogyaszhoz, mert ez nem normalis.
4/8 anonim válasza:
Papaverint vegyél be ilyenkor. Ez egy simaizom görcsoldó, és nincsenek mellékhatásai.
5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom igen van gyógyszer csak azt hittem erre nem jó mert ez nem a has hanem a nemiszerv feletti rész ha de akkor vettem be és már jobb is azért nem tudtam mert 16 vagyok
2016. nov. 12. 13:46
6/8 anonim válasza:
Es azt gondoltad, hogy a hatoanyag makd kulonbseget tesz, hogy neked mid faj? Nezz utana a fajdalomcsillapitok hatasanak, mukodesenek... nem vagyok sokkal idosebb nalad, de ez altalanos iskolas biosz tananyag
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld?
2016. nov. 12. 14:57
8/8 A kérdező kommentje:
*zöld
2016. nov. 12. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!