Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 20 évesen méhnyakrák?

20 évesen méhnyakrák?

Figyelt kérdés

Holnap megyek nőgyógyásznál, de annyira rettegek, hogy méhnyakrákom van.

Anyukámnak kb 4 éve volt hpv fertőzése. Én akkor megkaptam a védőoltást, de azt írja, hogyha már elkaptam a hpv-t, akkor már nem ér semmit. Nem voltam még rákszűrésen, mert még szűz vagyok. Mennyi az esélye, hogy holnap rákot fognak találni?

2017. nov. 8. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
:D Remélem tudod, hogy a méhnyakráknak a leletét, kb 3 hét után kapod meg, kb fél éve voltam szóval tudom. Úgy hogy még retteghetsz sokat. De ha valami más fertőzésed van akkor azt rögtön látják mert látni fogja a hüvelyeden.
2017. nov. 8. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ha szűz vagy még, akkor mi a fenének agyalsz ilyenen?

2017. nov. 8. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
50%Vagy találnak vagy nem.De valószínűleg nem fognak.A HPV-nek több fajtája van,az oltás nem véd mindegyik ellen,de nem is okoz mindegyik rákot.A másik,hogy csak nemi úton terjed szóval neked nem lehet,ha még szűz vagy.Próbálj kicsit megnyugodni,ha nincs semmi tüneted nem sok esély van rá,hogy bármit is találjanak.
2017. nov. 8. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet méhnyakrákod. Hipochonder vagy!
2017. nov. 8. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem is mennék még orvoshoz!
2017. nov. 9. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:
szinte semmi esélye sincs, nyugi.
2017. nov. 11. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!