A moziban sokaknak gondot okoz, hogy pisilnie kell. Egy barátnőm mondta, hogy ő ezt úgy oldja meg, hogy a film előtt mindig felnőtt pelust vesz fel, és így film alatt be tud pisilni. Szerinte nem olyan rossz a pelenka, ki lehet bírni. És valami nem túl feszes, nem túl szűk nadrágot fölvéve meg nem is látszik alatta a pelus.
Én ezt jó ötletnek tartom, ha legközelebb megyek a barátnőimmel moziba, akkor kipróbálnám. Kicsit ciki, tudom, de ezzel megpróbálok nem foglalkozni. (Bár mások úgyse látják rajtam a pelust...)
És érthetően csak pisilés...
Mit gondoltok erről? Valakinek tapasztalat? Nem kényelmetlen? Esetleg milyen felnőtt pelust javasoltok? (a barátnőm mondott valami tena slip-et)
Elmondanám, hogy vannak különféle védőkrémek és hintőporok, de a mostani pelenkák már nagyon komfortosak, nem olyan mint egy textil pelenka! Azok a szegény emberek akik rákényszerülnek, hogy éjjel nappal pelenkában legyenek sem szenvednek káros hatásoktól ha megfelelően tisztálkodnak és ápolják a pelenkával fedett testrészűket! A pelenka használat nem árt senkinek sem aki úgy gondolja, hogy használni szeretné valamilyen okból!
2017. nov. 6. 08:38
12/19 anonim válasza:
Nem csodálkoznák, ha a kérdés megirója egy pelus fétises alakot rejtene, 16/L álcája mögé bújva. "Mit gondoltok erről? Valakinek tapasztalat? Nem kényelmetlen?"-kérdezd meg a barátnőd, ha már pelenkát hord, amit nem nagyon hiszek amúgy.. Egy 16 éves nem baba, hogy ne birjon ki 2-3 órát ülve, ilm előtt-után is lehet pisilni menni.
2017. nov. 6. 11:28
13/19 anonim válasza:
Belesz*rni nem akarsz, ha már pelenka???
2017. nov. 6. 15:45
14/19 anonim válasza:
A kérdező azért azért tette fel ezt az kényes kérdést, bízott benne, hogy empatikus és hasznos válaszokat kap majd. Ez helyett ti megalázó csufolódó válaszokkal szégyenítettétek meg. A probléma több embert érint, több szituációb
an mint gondolnátok. A gunyolódóknak, pedig kívánom, hogy amikor fel van fázva, esetleg holyaghurutja van, üljön fel egy távolsági buszra, ahonnan órákig nem szállhat le, ha haza akar érni.
2017. nov. 8. 15:23
15/19 anonim válasza:
Utolsó, roppant empatikus vagy magad is, ha ilyet kívánsz.
Itt olyan szituációról van szó, ahol ki lehet menni a wc-re. Miről beszélünk?
2017. nov. 8. 15:27
16/19 anonim válasza:
A gunyolódóknak, pedig kívánom, hogy amikor fel van fázva, esetleg holyaghurutja van, üljön fel egy távolsági buszra, ahonnan órákig nem szállhat le, ha haza akar érni.
Amiről te írsz, az egy kényszerhelyzet és sajnos nem te választod. De itt önként akar pelust húzni, csak azért, hogy ne maradjon le öt percre a filmről. Nézzen otthon filmet a neten, ott meg tudja állítani és pisilhet, amikor akar.
2017. nov. 8. 18:01
17/19 anonim válasza:
Szerintem is ez inkább az élvezetről szól és meg is tudom érteni ;) Nagyon jó dolog ez!
2017. nov. 18. 00:44
18/19 anonim válasza:
Kipróbáltam! Kényelmes és biztonságos, pláne még egy plussz gumi védőbugyival. Villamoson is kellemes leűlni benne és jó meleg ebben a szeles hideg ídőben. Valszeg hordani fogom szinte minden nap a jóídő beálltáig. Mások negatív véleménye pedig nem érdekel! Lényeg, hogy komfortosan érezhetem magam pelenkába csomagolva.
2017. nov. 18. 05:59
19/19 anonim válasza:
Néha nekem is rám jön a pisilés.A pelenka erre jó mert ha pisilned kell akkor ott meg tudod oldani.Jó én nem vagyok pelenkás de énszerintem jó dolog.Egyszer probáld ki!!!És ne halgass másokra én szeretem a pelust.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!