Lehet, hogy elsavasodott a szervezetem? A lúgosításnak van orvosi alapja, vagy csak valami kitaláció?
Van az elsavasodásnak orvosi alapja, a sav-bázis háztartás rendezésével főleg intenzív osztályokon foglalkoznak, mert ha valaki savasodik, ott már hatalmas sz@r van...
Két fajtája van a savasodásnak (és a lúgosodásnak is): metabolikus és respirációs acidózis (illetve alkalózis lúgok esetén). Egyik sem attól van, hogy valaki helytelenül táplálkozik (kivéve, ha szó szerint savat/lúgot iszik).
A magazinokban olvasható "lúgosítsunk xy kajával" cikkek orbitális baromságok és a biológiához SEMMI KÖZÜK.
A legjobb lúgosító növény a világon a zöldárpa. Ezt nem én mondom, hanem Hagivara professzor, aki bevizsgálta az összes növényt (zöldségeket, gyümölcsöket is), és ezt hozta ki első helyen, tehát ez a legjobb lúgosító növényünk. Mindamellett mindentadó tápláléknak nevezte el, mert ebben a növényben van a legnagyobb mennyiségű mikro és makro tápanyag. Interneten is elolvashatja mindenki.
Vikusz
"A magazinokban olvasható "lúgosítsunk xy kajával" cikkek orbitális baromságok és a biológiához SEMMI KÖZÜK."
Na ez egy orbitális baromság!!!
A cukor, az alkohol, a tej, a gyümölcsök, a húsok, és a liszt ezek mind nagyon savasító hatásúak.
Gondolkodj el azon, hogy miért alakulnak ki daganatok...
Ha túl sok savas kaját eszel vagy iszol azt a szervezet nem tudja közömbösíteni és gyökökként elraktározza zsírszövetebe, izületbe, izomszövetbe és még a test millió pontjába.
Majd 50-60 éves korodban (akár fiatalon is) kezdesz el gondolkodni, hogy miért vagy rosszul amikor eddig semmi bajod sem volt.
Tehát ha egy kicsit is számít neked a saját tested akkor ne gondolkodj a lúgosító étrenden, hanem csináld!
Az emésztési problémáid a fáradtságod mind emiatt van!
Én ebből gyógyultam ki! Tudom mit beszélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!