Egészségügyi betét kisebesített. Mivel kezeljem?
Figyelt kérdés
Neugranormont és körömvirág krémet kentem lentre, de egyenlőre semmi változás. Nagyon irritált, néha viszket. Száraz nemi szerv, oldalt apróbb kitüremkedések(sebek).
Mióta vége a menstruációmnak azóta próbálok bugyi nélkül lenni itthon, de a helyzet változatlan kedd óta.
2017. nov. 3. 15:36
1/3 anonim válasza:
ha ennyire nem akar javulni ezektől a krémektől akkor lehet hogy fel kéne keresned a bőr és nemibeteg gondozót, mert lehet hogy van ott komolyabb baj is, pl gombás fertőzés amitől nem gyógyul a seb
2/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám. Én 3 komponenses krémet használtam (Triderm - hat az allergiás-bakteriális és gombás elváltozásokra is). Hüvely öblítés, naponta 1x Tantum rosaval 3 napig.
Illetve nem használtam többet alwayst, hanem áttértem a naturellára, azóta nincs ilyen problémám.
De sztem is keress fel orvost, ha nem múlik.
3/3 A kérdező kommentje:
Az utolsónak nagyon köszönöm, ki fogom próbálni.
2017. nov. 6. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!