Mi a véleményetek a Libresse betétekről?
Még nem igazán vagyok jártas a témában, és még csak Alwayst használtam, de annak néha nagyon idegesít a hangja. Szeretném kipróbálni a Libresse-t, de nem tudom, megéri-e. Szerintetek melyik a legjobb a Libresse-ből, vagy nektek melyik vált be?
(Néhány helyen azt olvastam, hogy kicsi a nedvszívó képessége, és könnyen átázik. Igaz ez?)
Előre is köszönöm a válaszokat, bár tudom, kicsit sok kérdést tettem fel egyszerre. :D
Én a Libresse Ultra Thin betétet szoktam használni.
Júniusba ugyanezt megvettem, de akkor láttam az Aloe Vera & Kamilla illatrú változatát, amit ki is próbáltam.
Jó illata van és cseppet sem engedi át a nedvességet, szóval nagyon megbízható. :)
16/L
Ha nem tul eros a verzesed, vagy nem olyan, mint nekem hogy hatrahajlo mehem van es csak allva folyik ki, ergo ules, fekves alatt osszegyulik es egyszerre omlik ki, akkor jo
Nekem sajnos nem szivja be eleg gyorsan, lefolyt rola...
Egyszer egy hétig Libresse-t kellett használnom mert nem volt Always, és minden nap átáztam az elején... Élvezet..
Nem szív rendesen ha nagyon megvan. Én max. a menstruáció végére ajánlom ha erős a vérzésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!