Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez miért van? Nagyon zavar.

Ez miért van? Nagyon zavar.

Figyelt kérdés
27-én megjött és nekem átlagosan 7 napos. Na én holnap mennék egy halloweeni ott is alvós,ivós buliba. :D 2 napig csak tömény citromlevet ittam,mert azt olvastam attól hamarabb elmúlik. Hát így is lett,csodálkoztam is,hogy nemhogy lerövidűlt volna, 2 napig volt meg utána semmi. Ma reggel sem volt semmi különös, de most meg elmentem wc-re és tele volt a betét....Ideges vagyok mivel ilyen még nem volt,hogy egy ideig semmi utána meg újra megjött. :( Dehát akkor így kell elmennem abba a buliba... A kérdésem az,hogy ez mitől lehet vagy ez normális? Csak, mert most a citromlétől csak nem.

2017. okt. 30. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
a menstruacio nem betegség....citromleves megoldás baromság....rakj fel 1 tampont és csá. mehetsz a buliba.
2017. okt. 30. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:
77%

Istenem, ez a nyavajgást :D

Tampon aztán csá.

2017. okt. 30. 14:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól is lehet, hogy igenis bezavartál a ciklusodba a 2 napi tömény citromléval (amit elég nehéz elhinni amúgy, hogy két napig csak azt, mégpedig töményen, de mindegy), meg attól is lehet, hogy túlaggódod a bulit, meg még millió mástól. Az a lényeg, hogy máskor ne próbálj bezavarni, mert csak kiszámíthatatlanabb lesz, mint most. Most így már jobb? Nem. Úgyhogy kár volt. Addig örülj, amíg rendszeres.
2017. okt. 30. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!