Nem akar elállni a menstruációm!?
13 éves vagyok márciusban jött meg először de most nem akar elállni amikor a rendes mensim lenne erősebb egyébként gyengébb van hogy eláll 1-2 napra . voltunk 2dokinál (gyerek) +anyukám megkérdezte a saját orvosától és mindegyiknek az volt a válasza hogy ez ebben a korban előfordul mivel az ultrahangon nem volt semmi baj nem kell aggódni és erre megkérdeztük hogy nincs-e rá valami gyógyszer és azt mondták hogy szerintük nem jó ötlet egy 13 éves szervezetet hormonokkal tömni .. De akkor mit csináljunk?? Szedek vasat hogy ne legyek vérszegény ... De nincs más megoldás? ... Már teljesen ki vagyok idegileg kérlek segítsetek nagyon fontos lenne.. Ráadásul kezdődik a suli is..:( Valakinek hasonló eset ? Vagy valami? Bocsi az össze vissza fogalmazásért ..
A válaszokat előre is köszi:)
de várj, a vérszegénység hogy függ ezzel össze?
és mit jelent nálad a zavar? pontosan meddig vérzel? azért nem jó játék ez, mert nagyon megviseli a szervezetet ha minden hónapban ennyi vért vesztesz. nem hiszem h csak úgy bele kéne nyugodni h ez van és kész. lépj tovább akkor másik dokihoz, ha ennek nincs ötlete.
egyébként egy ultrahang az éppen aktuális állapotot jelzi szervileg (!), na de nem tud kimutatni folyamatokat.
szóval ide vki komolyabban felkészült doki kéne, nem biztos h elég a nőgyógyász sztem.
magándoki, endorkinológus, mert jó lenne, ha nem törődnétek bele, hogy momentán lassan két hónapja vérzel.
De a dokiknak midnegy, belehalsz-e :)
Szia!
Van valami azòta....ha mèg mindig megvan akkor...menj el egy másik orvoshoz..akár a körzeteden kívûl...de ennek utána kène járni!!💝💝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!