Volt már olyan hogy felnőtt korban pelenkát kellett hordjatok?
Figyelt kérdés
Például szüléskor, nagyon kényelmetlen?2010. máj. 30. 09:02
1/4 anonim válasza:
nekem műtét után kellet, mert gerincbe kaptam mindkétszer az érzéstelenítőt, meg majd most is oda fogom. Nem volt kényelmetlen mindaddig, amíg nem kezdtem újra érezni ott lent is XD De utána meg hamarosan ki is vették. Szükséges rossz volt.
2/4 anonim válasza:
Én szülés után a vérzéskor az első napokban hordtam a nagymamámtól megmaradt inkontinencia betétből pár darabot. Nem túl kellemes érzés, mert nagyon vastag, de muszáj volt, mert csak ez volt olyan nagy, hogy ne menjen vér mindenhova.
3/4 anonim válasza:
Én is szülés után használtam néhány napig a Tena Lady-t, de arra már nem emlékszem, hogy kényelmetlen volt, mert annyira fájt a gátsebem, hogy mással nem igazán tudtam foglalkozni :))
4/4 A kérdező kommentje:
Az utolsó 10,12 hozzászólónak , sajnálom hogy kicsi a fütyid és téged nőnek néznek , semmi baj ha rajtad is van egy kihasználható lyuk csak ne vidd túlzásba. A komoly hozzászólóknak, köszönöm a válaszokat, én egy 28 hetes terhes nő vagyok és a pocim nagyon nyomja a hólyagomat és óránként bepisilek. A dokim az mondta hogy a legjobb ha egyszerűen ha kell pelenkázzam be magam, végig fogom aludni az éjszakát és nyugodtan mehetek ki a házból , ez van.
2010. máj. 30. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!