Butaság, hogy nekem sikerélménynek számit, hogy végre felment a tampon?
Figyelt kérdés
Sokáig nem sikerült, túl görcsös voltam, aztán egyszercsak vészhelyzetben összejött. És olyan sikerélményem volt mintha nem tudom mit értem volna el :D. Azóta azt használom, mivel rengeteget jövök-megyek, mozgok, nekem sokkal, sokkal praktikusabb.2017. okt. 21. 19:54
1/3 anonim válasza:
Mar miert lenne butasag? Szerintem , ha a te helyedben lennek en buszke lennek vagy nem is tudom:'D
2/3 anonim válasza:
Nekem nagyon sokáig a mini tampon sem ment fel, csak a szüzességem elvesztése után tudtam használni, azóta már normált. És hidd el, én is nagyon büszke voltam magamra, hogy sikerült. :D Azóta is csak tampont használok.
3/3 anonim válasza:
Nekem is pont ugyanígy volt. Egyszer egy medencés buliban muszáj volt tampont használnom, de utáltam mert mindig fájt, de az akkor elfogyasztott alkohol hatására annyira ellazultam, hogy nem is éreztem szinte mikor feltettem. Szinte ugrálva meg tapsikolva jöttem ki a wcből. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!