4.5.6. napon vegyem ki a tampont úgy hogy félig van megtelve vagy inkább hagyjam bent 6 óráig amíg megtelik?
Figyelt kérdés
Légyszi ne irjatok olyan válaszokat hogy akkor betétezzek, mert egyszerűen nem tudom elviselni, nagyon idegesítő2017. okt. 11. 18:45
1/2 anonim válasza:
Mármint hogy 6 óráig? 6 óra hosszáig? Az még nem olyan sok idő, ha ennyi idő alatt megtelik, akkor várd meg.
Ha pedig nincs olyan sok vérzésed már 5-6. nap, akkor tisztasági betét, amit nem érzel, és eljárkálsz időközben wc-re. Nekem is a vége felé már a tampon nem telik meg, de még tisztulnom kell és ekkor tisztasági betétet használok.
Gondolom az egészségügyit utálod, azt én sem alkalmazom.
2/2 anonim válasza:
Nyugodtan hagyd bent hat óra hosszát, ha addigra telik meg. Érdemes a tampon méretét csökkenteni a napok alatt. Az O.B.-nak van olyan tamponja aminek ilyen csúszósabb bevonata van, azt könnyű feltenni és kihúzni még gyenge vérzés mellett is. Én az utolsó egy, vagy néha az utolsó két napon már nem is használok tampont, csak tisztasági betétet, azt könnyű cserélni és olyankor már az is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!