Mit tegyek ha 2 hónaposan hasi görcseim vannak?
elsősorban:orvossal konzultálni,nehogy valami baj legyen.
nekem erre sok-sok ágynyugalmat,magne B6-ot javasolt az orvos.
Menniyre erősek? Én 15 hetes vagyok, és folyamatosan fáj. Össze lehet keverni a bélgörccsel is simán, és ha fizikai munkát végeztl, az is lehet hogy meghúztad a méhszalagokat.
Nem most kéne megjönnie? vannak ilyen "emlékeztető" görcsök is, ilyenkor, nekem is volt az első két kimaradt menses idején. Paráztam is miatta..
Amit egyből megkérdeznek majd: barnázol, esetleg vérzel? mert akkor azonnal ügyelet, mentő, ne féld kihívni őket, az esetek 60 százalékában hülyeségekért hívják, amikor meg komoly akkor nem!! (A férjem mentős.)
Ez komoly, ha vérzel, akkor mentő. Ha barnás folyás van, akkor te döntöd el, hogy vársz-e reggelig, de mindenképpen lásson orvos a legközelebbi kórházban, ahol nőgyógy. ügyelet van.
Ha nem vérzel, akkor nyugodtan szedhetsz No-spát, magne B-6-ot kettesével, (ha vérzel, akkor is, csak akkor sürgősen menjél!)vagy Quarelint (az Algopirin, No-spa és koffein keveréke, nekem nőgyógyász írta fel) és ágynyugalom.
Remélem, nem lesz semmi baj.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!