Szívinfarktus elég fiatal nőnél milyen kilátásokat enged?
Genetika, hajlam, öröklés, pocsék érrendszer, magas vérnyomás, rossz kaják, magas koleszterin ..
Talpra lehet állni egy infarktus után, igen, de az "élet már nem lesz olyan" mint annak előtte. Valószínű le is százalékolják.
Az egyik infarktust követi majd a másik, nem lehet kiszámítani. Az erek meszesednek, elzáródnak, hegesedve gyógyulnak és a többi.
Szegeny! Jobbulast neki! Majd az orvosok biztosan megmondjak az okot. Lehet valamilyen szervi elteres nala, amire eddig nem derult feny.
Ha egeszsegesen elt, akkor talan hormonalis problema lehet. Mert a noket a noi hormonok vedik a valtozokor elott a szivinfarktustol. De lehet, hogy nala van valamilyen hormonzavar, vagyis nem volt meg a vedohatas.
Nem szedett valamilyen gyogyszert? Az is okozhatja.
Most nyilatkozott egy drogos a tv-ben, 23 eves, hogy infarktust kapott droghasznalat miatt.
7.
Ez jo hir! Es nalad kiderult mi okozta?
7-es vagyok.
Nem volt előzmény, nem dohányoztam, nem kávéztam soha. A magánéletem az elmúlt tíz évben nem igazán volt rendben, ami persze nem jó a szívnek. Ennyi, derült égből zuhant rám a szívinfarktus.
vérrögtől is lehet, akár egy kisebb áramütéstől is keletkezhet vérrög, ami eldugította az erét
Azért nem kell eltemetni, hogy egyik jön a másik után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!