Fogamzásgátló plusz dohányzás?
Sziasztok!
A nőgyógyászom írt fel nekem fogamzásgátló tablettát, amiért túl hamar megfeszülnek és fájnak a melleim menstruáció előtt, rendszeresen félévente egyszer fordul elő ez és ajánlotta próbáljak meg 3 hónapig fogamzásgátlót szedni, majd megfigyelni a következő hónapokat. Azonban ezzel együtt le kell mondanom a dohányzásról is. A tabletta felírása és a menstruáció első napja között (azaz az első szem tabi) között 3 nap telt el, és egyelőre nem tudom azonnal letenni. Hosszú órákig bírom nélküle, munkahelyen megszoktam, hogy 8 órán keresztül nincs és eszembe sem jut, de hazajöttem rágyújtottam.
Tegnap vettem be az első szemet és arra gondoltam, hogy abbahagyom most, és akkor kezdeném el rendszeresen, mikor sikerül leszokni, mert nagyon félek a kettő párosításától. Felesleges azt mondani, hogy még most kezdtem és nem lesz bajom, mert butaság.
A kérdésem az lenne, hogy baj-e, hogy 1 szem után, második nap abbahagyom?
Köszönöm előre is a segítséget, és kérlek ne ítéljetek el a dohányzás miatt, tisztában vagyok a bestiával kapcsolatban, ezért kérek most segítséget!
23 éves vagyok.
Nekem lány ismerősöm hetente 3-4x elszív egy szál cigit, mellette fogamzásgátlót szed 3 éve, nemi életet él. Nincs gondja.
Másik lány barátnőm 2 éve szed fogamzásgátló, napi rendszereséggel cigizik. Ő is aktív nemi életet él. Nincs gondja.
Trombózisos eset nincs a családban. Vérképem tökéletes, 3 éve pedig egy magánorvosi vizsgálat után eredmény alapján árulta el a doktornő, hogy nincs hajlamosságom rá.
Akkor nem aggódom még itt az elején. A munka mellett sikerül legalább még tovább csökkenteni a szálak mennyiségét.
Köszönöm szépen a válaszokat, örülök, hogy kaptam normális segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!