Szules utáni menstruacio?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 12 hetes a fiam, 1 hónapos koráig szoptattam utána elapadt a tejem. Tegnap elkezdtem verezni igazából nem erősen nem is gorcsol annyira, és tényleg nem sok a vér...
Ez akkor az első menstruacio?
Már vártam hogy megjojjon, de arra számítottam hogy brutális sok mennyiség lesz és nagyon erős. Létezik hogy megúsztam ilyen kevés verzessel?
Nem barna, nem is beágyazodási vérzés mert annál sokkal több, és piros.
2017. okt. 9. 10:54
1/1 anonim válasza:
Hat, nem akarlak elkeseriteni, de nagyon valoszinu, hogy ez meg nem egy normalis menstruacio volt, csak probalkozik a szervezeted. Nalam ugyanez volt mindket szulesem utan. Aztan a kovetkezo menstruacio... na az mar eros volt. Erosebb mint szules elott joval. Aztan idovel visszaallt a normalis erosseg ugy 3-4 menstruacio utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!